Ons team

LG Belasting & Advies

Administrateur, boekhouder of belastingadviseur, noem ons zoals je wilt.

Directeur/Relatiebeheerder

E.A.C. (Lisette) van Ingen

Mijn naam is Lisette van Ingen en na 31 jaar ervaring binnen onze branche heb ik, na reeds 21 jaar dienstverband bij ons kantoor, besloten onder een nieuwe naam (LG Belasting & Advies) de leiding over te nemen en samen met ons team dit bedrijf voort te zetten.

Mijn naam is Lisette van Ingen en na 31 jaar ervaring binnen onze branche heb ik, na reeds 21 jaar dienstverband bij ons kantoor, besloten onder een nieuwe naam (LG Belasting & Advies) de leiding over te nemen en samen met ons team dit bedrijf voort te zetten. Ik hou ontzettend van dit werk en hoop u nog lang van dienst te kunnen zijn.
Secretaresse

J.C. (Jacqueline) Hoogendijk

Ik ben sinds 1990 werkzaam bij ons kantoor. Ik ben begonnen als receptioniste en voerde (lichte) secretariële werkzaamheden uit. Inmiddels heel wat jaartjes verder en na veel ervaring te hebben opgedaan ben ik al jaren werkzaam als secretaresse bij ons kantoor.

Ik ben sinds 1990 werkzaam bij ons kantoor. Ik ben begonnen als receptioniste en voerde (lichte) secretariële werkzaamheden uit. Inmiddels heel wat jaartjes verder en na veel ervaring te hebben opgedaan ben ik al jaren werkzaam als secretaresse bij ons kantoor.
Administratief medewerker

N. (Natascha) Bakkers-van Zweeden

Ik ben Natascha Bakkers-Van Zweeden en ik werk sinds november 2019 bij LG Belasting & Advies als financieel administratief medewerkster.

Ik ben Natascha Bakkers-Van Zweeden en ik werk sinds november 2019 bij LG Belasting & Advies als financieel administratief medewerkster. Mijn werkzaamheden bestaan uit het verwerken van de aangeleverde administraties van onze cliënten.
Officemanager

N.A.L. (Denise) Plass-Butter

Mijn naam is Denise Plass en ik ben sinds 1988 werkzaam bij ons kantoor. Allereerst in de functie van receptioniste, later als secretaresse en tegenwoordig in de functie van officemanger.

Mijn naam is Denise Plass en ik ben sinds 1988 werkzaam bij ons kantoor. Allereerst in de functie van receptioniste, later als secretaresse en tegenwoordig in de functie van officemanger. In mijn functie ben ik verantwoordelijk voor de backoffice zodat mijn collega's ongehinderd hun werk kunnen doen. Ik verzorg tevens onze eigen financiële administratie en mijn werkzaamheden bestaan uit de facturering, debiteurenbeheer, betalingen, in- en uitkomende correspondentie en alle facilitaire zaken.
Relatiebeheerder

D. (Daniëlle) Buijs-van Duffelen

Sinds september 2019 ben ik het team van "LG Belasting & Advies" komen versterken. Ik voel mij behoorlijk thuis in het werken met cijfers en draai ook al heel wat jaartjes mee in deze branche.

Sinds september 2019 ben ik het team van "LG Belasting & Advies" komen versterken.
Ik voel mij behoorlijk thuis in het werken met cijfers en draai ook al heel wat jaartjes mee in deze branche. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het opstellen van jaarcijfers, het verzorgen van diverse belastingaangiften en ik ondersteun de afdeling boekhouding. Verder verzorg ik ook de salarisadministratie van verschillende bedrijven, maar ook op gebied van personeelszaken kunt u bij mij terecht. Ik ben op alle werkdagen van de week bereikbaar.

Drs. J. van Leeuwaarden

– Fiscaal adviseur

Ons kantoor heeft een samenwerkingsverband met Van Leeuwaarden Belastingadviseurs. De heer Drs. J. van Leeuwaarden, werkzaam als fiscaal adviseur, kan (indien gewenst) helpen bij complexe fiscale vraagstukken.